green-background

Let op alleen bestellingen via:

Worden in behandeling genomen.

De producten worden alleen op bestelling gedaan.

Er zijn dan ook geen producten uit voorraad leverbaar.

De producten zijn handwerk en daardoor elke keer anders. Er worden ook geen producten exact nagemaakt van een foto, een foto kan wel als richtlijn dienen.

Betalingen alleen cash.

Uw bestelling ontvangen wij bij voorkeur zo vroeg mogelijk van te voren via de webshop. Indien u een taart op korte termijn nodig heeft stuurt u het beste een mail met daarin duidelijk de datum en hey product dat u wenst.

Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen. Voor elke opdracht maken wij een bestelformulier waarop uw wensen en onze prijs worden vermeld. Dit formulier wordt u per mail toegezonden.

Na uw goedkeuring is de bestelling compleet.

De taarten en cupcakes kunnen na afspraak afgehaald worden.

Indien de bestelling toch bezorgd moet worden, wordt  € 0,19 per kilometer berekend. Bij bezorging dient het volledige bedrag inclusief bezorgkosten vooraf betaald te worden.

Bestellingen van de producten dienen minimaal 2 week voor de leveringsdatum te geschieden.
Bestelde producten dienen te allen tijde afgenomen te worden.

Uw persoonsgegevens worden niet gebruikt, wel zal een foto van uw bestelling geplaatst kunnen worden op de website, tenzij u aangeeft dat u dit niet wilt.

Cakepunt is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren. Uiteraard zal Cakepunt eerst proberen een passende oplossing te bieden.

—————————————————————-

Bewaartips:

De taarten kunnen prima ingevroren worden. Verpakken in een plastic zak en invriezen. 24 uur voor gebruik uit de vriezer halen en in de koelkast zetten, zonder zak of eventueel in de doos en rustig in de koelkast laten ontdooien.

Dit ontdooien in de koelkast is om het verschil in temperatuur tussen bevroren en ontdooien geleidelijk te laten gaan. De taart schrikt van een grote temperatuurovergang en gaat daardoor zo hard zweten dat de marsepein of fondant kan gaan smelten en dat is natuurlijk zonde.

Voor cupcakes geldt eigenlijk hetzelfde met dit verschil dat die een stuk minder tijd nodig hebben om te ontdooien en niet van een koelkast houden. Cupcakes in een plastic bewaarbox of taartdoos invriezen.

Om te ontdooien 2 uur voor gebruik uit de vriezer halen en laten ontdooien in de plastic zak of bijvoorbeeld een lucht dichte bewaardoos.

.